Spamassage 55 min, 450 kr
En härlig och avslappande massage som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Du får lägga dig på en uppvärmd behandlingsbänk och låta kroppen komma till ro med avslappande musik. Spamassage är en helkroppsmassage och en perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning.

Svensk klassisk massage 55 min, 450 kr
Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen. För dig som vill att jag lägger mer fokus och tyngd på muskelknutar med triggerpunksbehandling.

Massage 25 min, 300 kr
Klassisk svenska massagen som är koncentrerad till rygg och nacke eller annat specifikt problemområde.

Body Scrub 25 min, 300 kr
En helkroppspeeling med kraftfullt rengörande saltpeeling. En perfekt behandling som gör dig avslappnad, mjuk och len. Den peelande skrubben tar bort dina döda hudceller och mjukar upp huden. Kroppspeelingen ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam och är viktig för att huden ska kunna ta upp fukten man tillför huden i form av olja och hudkrämer. Om huden är väldigt torr kan det vara så att den inte kan ta upp fukten som det ligger döda hudceller i vägen. Peelingen ökar även blodcirkulationen i kroppen.

Massagekuren 60 min inkl. halvkroppsmassage och ansiktskur, 550 kr
En härlig massagebehandling på uppvärmd behandlingsbänk. Efter massagen får du njuta av en ansiktsrengöring, en härlig ansiktsmask och en avslappnad ansiktsmassage. I kuren ingår:
Spamassage eller Svensk klassisk massage samt Ansiktskur

Spakuren 60 min inkl. bodyscrub och halvkroppsmassage, 550 kr
Här kan du njuta av en perfekt behandling som gör dig avslappnad, mjuk och len. Den peelande skrubben kommer att ta bort dina döda hudceller och mjuka upp huden. Njut därefter av de eteriska oljorna i spamassagen som ger näring och återfuktning och som gör gott för både kropp och själ. Passar dig som har en torr hud o som är i behov av avslappning. Kroppspeelingen ökar cirkulationen i musklerna och är därför passande att göra i kombination med massage då musklerna är uppmjukade blir massagen mer djupgående. I kuren ingår: Helkroppspeeling med en kraftfullt rengörande saltpeeling med välgörande örter samt  Spamassage, en rogivande halvkroppsmassage som ger dig fullständig avslappning.

Exklusiv spamassage 80 min inkl. helkroppsmassage med hårbottenmassage och ansiktskur, 650 kr
Det här en behandling för dig som älskar massage. Kuren inleds med helkroppsmassage som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Njut av de eteriska oljorna i massagen som ger näring och återfuktning och som gör gott för både kropp och själ. Efter massagen får du uppleva en avkopplande ansiktskur med ansiktsrengöring, en djuprengörande ansiktsmask och en skön ansiktsmassage. I kuren ingår: Spamassage eller Svensk klassisk helkroppsmassage inkl. hårbottenmassage samt Ansiktskur.

Exklusiva spapaketet 90 min inkl. bodyscrub, helkroppsmassage, ansiktskur 800 kr
Ett underbart spapaket utformad för dig som vill unna dig en skön och avslappande upplevelse utöver det vanliga. Spakuren inleds med en kroppspeeling som skonsamt tar bort döda hudceller på kroppen. Body scrub ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam och är viktig för att huden ska kunna ta upp fukten man tillför huden i form av olja och hudkrämer. Om huden är väldigt torr kan det vara så att den inte kan ta upp fukten som det ligger döda hudceller i vägen. Peelingen ökar även cirkulationen i musklerna och är därför passande att göra i kombination med massage. Då musklerna är uppmjukade blir massagen mer djupgående. Helkroppsmassgen utförs med äkta eteriska oljor som ger huden näring och återfuktning. Efter massagen får du uppleva en avkopplande ansiktskur med ansiktsrengöring, en djuprengörande ansiktsmask och en skön ansiktsmassage. I kuren ingår:  Helkroppspeeling med en rengörande saltpeeling med välgörande örter Spamassage eller Svensk klassisk helkroppsmassage samt Ansiktskur.

 

PDF för utskrift